Kvinders seksualitet gratis erotiske historier

kvinders seksualitet gratis erotiske historier

Historier og noveller opdelt efter kategorier. Klik på den kategori du ønsker at læse historier fra. Du kan se hvor mange historier, der er i de forskellige kategorier og hvor mange kapitler der er i de enkelte historier. Hvis du peger på en kategori, kommer der en tekst der fortæller hvad kategorien handler om. På denne side finder du, de nyeste og de kommede sexhistorier. Der vises de sidste 25 historier som er 1 - Nærkontakt af 4. grad Del 1 2 Almindelig sex | Skrevet af Liberate me | Rumvæsnet Johnny, tidligere kendt som . firmajulefrokost, der går lidt over gevind. I sær for den kvindelige sekretær. Top 20 erotiske noveller - sorteret efter antal stemmer og historiens gennemsnit. (Aldersforskel). Dette er historien om første gang jeg havde sex med en yngre fyr. Skrevet på Dansk () . En skøn weekend i sommerhus med tre modne, sexede og meget liderlige kvinder. Skrevet på Dansk ()..

Sex næstved frække hjemmesider

Skrevet af Anonym     Tilføj til min liste " Det var en oplevelse, der var anderledes, end jeg regnede med! Sex og erotik Sexnoveller: Han får taget trykket Dominans   Sexnoveller hvor manden er dominerende.

kvinders seksualitet gratis erotiske historier

Erotiske historier og noveller der handler om kvinder der har sex med hinanden. Top 20 erotiske noveller - sorteret efter antal stemmer og historiens gennemsnit. (Aldersforskel). Dette er historien om første gang jeg havde sex med en yngre fyr. Skrevet på Dansk () . En skøn weekend i sommerhus med tre modne, sexede og meget liderlige kvinder. Skrevet på Dansk (). anal sex leg buttplug sexlegetøj. Uventet friaften. Han kørte olien lige så stille ind mellem mine baller og for hver gang har kørte rund kom han længer og længer ind med sin finger. 20 votes, average: out of 5 (20 har stemt, af 5,). For 4 dage siden; 2 · En mor og en søn. “Må jeg ikke se din pik stiv, Kasper?”, den var....

En mand bliver ydmyget af sin hustru og i et anfald af liderlig ligegyldighed bestiller han noget ”medicin” på nettet. Jeg kæmpede for ikke af bryde ud i støn. Nogle dage ER bare skønne. Nattens sommerfest skyder Mira afsted i en rus, der kulminerer i den våde og intense sexoplevelse, hun altid har drømt om. Inden Malene kunne nå at reagere, havde jeg rakt ud efter kontakten og tændt lyset i soveværelset, og i gratis6 sex sex bevægelse tog jeg dynen til siden, så hun kunne se, at jeg havde min hånd nede ved min våde fisse. Elins eventyr med Mike fortsætter, men tager en ny drejning. Jeg hørte mig frem til et par piger der lå og solede sig. Hun fortsatte sin lokkende dans foran mig. SM   84 Historier der handler om dominerende eller styrende personer, spanking, dominans og underkastelse. Frække tante Anne får dejlig meget teenager-pik, kvinders seksualitet gratis erotiske historier.

Unge piger er de smukkeste og mest sexede

Prostate massage vido sex


Fuglene kvidrer udenfor og hele vejen hjem betragter hun træernes første blade, som om det var en evighed siden hun sidst havde oplevet foråret. Her blev det til genbo-glæder med voyeur, alm. Signe var meget konservativ når det gjaldt sex.

kvinders seksualitet gratis erotiske historier